Anne&Max opent in Winkelcentrum Leidsenhage

Datum: juni 21, 2019

Anne&Max opent op donderdag 27 juni 2019 in Fresh!, de versmarkt in Winkelcentrum Leidsenhage. Het Winkelcentrum Leidsenhage ondergaat een gehele transformatie en wordt het grootste winkelcentrum van Nederland. In samenwerking met Albron heeft Anne&Max hard gewerkt aan de grootste huiskamer tot nu toe. Het is de perfecte plek voor de eerste vers gezette espresso met de krant van die dag of voor een uitgebreide lunch na het winkelen.  

Anne&Max & Albron
Anne&Max is hard gegroeid in de afgelopen twee jaar en is nog steeds volop in ontwikkeling. In Albron is de eerste partner gevonden waarmee een strategische samenwerking is aangegaan voor Anne&Max vestigingen op high traffic locaties. Deze nieuwste locatie van Anne&Max, die door Albron wordt geëxploiteerd, is de 17e locatie van het huiskamerconcept in Nederland. Met 350m2 binnenruimte, 70m2 terras en in totaal 186 zitplaatsen is dit de grootste Anne&Max tot nu toe. In deze vestiging zijn een aantal onderdelen van het concept die voor het eerst worden toegepast:
– Slow-koffiebar,
– Thee & Koffiekas
– Tasting- en demonstratieruimte koffie en thee
– Verkoopwand met zelfbediening (koffie & thee)
– Kruidenwand
– Open keuken
– Parkeerplaats voor buggy’s
– Mini Anne&Max counter voor kinderen

Locatie
Winkelcentrum Leidsenhage (het toekomstige Mall of The Netherlands) wordt verbouwd tot een uniek, volledig overdekt winkelcentrum waar ‘een dagje uit’ centraal staat. Dit is een plek waar zowel unieke lokale winkels als nationale en internationale merken kunnen laten zien wie ze zijn. Dit alles ondersteund door een mooie mix van hoogwaardige architectuur en onderscheidende horecagelegenheden waar Anne&Max graag aan bijdraagt. 

Anne&Max
Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn veelal biologisch, ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie in o.a. Ethiopië en Brazilië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.    

Openingsactie
Omdat wij samen met onze gasten willen vieren dat wij open gaan; geven wij op zaterdag 6 juli  aan de eerste150 gasten die bij ons een koffie komen drinken of iets eten een gratis Anne&Max mok weg.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2019 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning.  We houden je graag op de hoogte!  

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.