Anne&Max opent in dé bourgondische hoofdstad van Nederland

Datum: januari 18, 2019

De 14e vestiging van Anne&Max zal open gaan op zaterdag 2 februari in Breda. Het pand, waar vroeger Elgam zat, heeft een gehele metamorfose ondergaan en is de perfecte plek voor jouw eerste vers gezette espresso met de krant van die dag Of plof je liever met een pot thee neer bij de open haard in de serre? Het kan allemaal. Op de warmere dagen kan je genieten van de fantastische binnentuin met een goed glas witte wijn in de hand.

Anne&Max is de huiskamer in de stad waar iedereen voor vers, gezond, biologisch en huisgemaakt ontbijt, lunch, high tea, borrel en natuurlijk heerlijke koffie op elk moment van de dag kan binnen lopen. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt. Zo wordt de biologische koffie fairtrade in o.a. Ethiopië geproduceerd en elke ochtend vroeg het biologische brood afgebakken.

Het fantastische pand aan de Wilhelminastraat 17 is door de hoge plafonds met ornamenten, het behoud van authentieke details en het gebruik van veel glas een zeer ruimtelijke en lichte plek.Je kan hier terecht voor een verse sap voor het wekelijkse sportieve moment of een stuk huisgemaakte worteltaart voor de luie zondagmiddag

De vestiging in Breda zal worden gerund door de mannen Wouter & Emiel. Echte horeca tijgers en gastheren in hart en nieren, die er alles aan zullen doen om het de gast naar hun zin te maken. Het is hun missie om van Anne&Max dé huiskamer van de stad te maken. Ze willen hun gasten blijvend verrassen met pure en eerlijke producten die met zorg worden bereid en met oprecht enthousiasme worden geserveerd.

Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2019 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning.
We houden je graag op de hoogte!

DELEN

Franchiseformule: Anne&Max

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.