Anne&Max opent in Amsterdam Houthavens

Datum: maart 11, 2020


Anne&Max heeft wat te vertellen! 
Op maandag 16 maart opent in de nieuw gebouwde Houthavens van Amsterdam een splinternieuwe Anne&Max. Jouw nieuwe huiskamer om elk moment van de dag te genieten van ontbijt, koffie, taart, lunch en een high-tea of borrel in de middag.

Neem plaats in één van de loungestoelen met een cappuccino aan het raam en zie de mensen voorbij gaan of maak gebruik van de stilteruimte. Deze ruimte is zo ingericht dat jij optimaal kan werken in alle rust met banken waar je met je sokken lekker onderuit kan zitten met jouw laptop. Ook zijn er lange tafels voor als je rustig wilt vergaderen met collega’s. 
Als de eerste zonnestralen zich weer laten zien zit je op het terras de hele dag in de zon; dus start met een espresso en sluit je dag af met goed glas wijn. De producten die Anne&Max gebruikt zijn ambachtelijk en vaak huisgemaakt, zodat alles wat lekker smaakt ook goed voelt.

De nieuwe vestiging aan de Houthavenweg zal worden gerund door Galtjo Beek en Mike Pietersz. Galtjo is al eigenaar van de Anne&Max vestiging op de Amstelveenseweg in Amsterdam Zuid.

Warm en informeel zijn sleutelbegrippen voor de sfeer in het gebied Houthavens en dit zet Anne&Max ook door in de vestiging. Voor de deur van de vestiging loopt een groene strook die de Spaarndammerbuurt met de nieuwe wijken in de Houthavens verbindt.

Om deze opening feestelijk te vieren, komt Anne&Max met een aantal heerlijke openingsacties!

•           Gratis koffie voor Anne en Max

Heet jij Anne of Max? Dan heb je geluk! Tot eind april kun je bij Anne&Max Amsterdam Houthavens namelijk dagelijks opwarmen met een gratis kop koffie als je naam Anne of Max is. Kijk voor de actievoorwaarden op onze website: www.annemax.nl/amsterdam-houthavens

•           Win een lunch met jou beste vriend(in)

Volg het account annemaxhouthavens en maak een foto met jouw beste vriend of vriendin. Tag hem of haar hierin en gebruik de #annemaxhouthavens. Misschien win jij wel die lunch!

Anne&Max is hard aan het groeien, voor 2020 staan er meer nieuwe huiskamers op de planning.

We houden je graag op de hoogte!

Tot we filterkoffie drinken,

Anne&Max

DELEN

Franchiseformule: Anne&Max

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.