Anne&Max opent eerste zaak in Utrecht

Datum: november 25, 2014

De nieuwste vestiging van Anne&Max opent vrijdag 12 december officieel haar deuren aan de Donkere Gaard in het centrum van Utrecht. De zaak wordt geleid door twee franchisenemers die op de eerste verdieping van het pand ook een Bed & Breakfast zullen runnen. Het wordt het zesde filiaal van het succesvolle freshfood & coffeecafé in Nederland, met andere vestigingen in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar en Leiden.

Franchisenemers Sander en Paul Haarsma-Bakker zijn blij met hun nieuwe zaak. “We willen al jaren een eigen horecaonderneming in Utrecht en het concept van Anne&Max is ons op het lijf geschreven. We hebben er heel veel zin in!”, aldus de enthousiaste gastheren.

Anne&Max staat bekend om de unieke formule en de gastvrije en vriendelijke sfeer. Ze bieden voor alle momenten van de dag niet alleen eerlijke en uitstekende koffie, maar je kan er ook terecht voor een uitgebreid ontbijt of een bijzondere lunch.

Sander en Paul Haarsma-Bakker worden samen verantwoordelijk voor de nieuwe vestiging van Anne&Max. Ze hebben beiden veel ervaring opgedaan in de horeca en zien een droom werkelijkheid worden. Na een uitgebreide verbouwing van het statige herenhuis wordt de eerste verdieping door de franchisenemers als Bed & Breakfast geëxploiteerd.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.