Anne&Max opent 10e vesting in A’dam Zeeburg

Datum: januari 27, 2017

Freshfood&Coffeecafé Anne&Max zal op 3 februari haar nieuwste vestiging openen. Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten.

In stadsdeel Zeeburg vestigd Anne&Max zich aan de Oostelijke Handelskade in het voormalig pakhuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. Een bijzondere hoeklocatie tegenover het Lloyd Hotel met uitzicht op het IJ, waar in het verleden geïmporteerde goederen zoals koffie en cacao opgeslagen werd. Hier kunnen de gasten 7 dagen per week terecht kunnen voor ontbijt, koffie, lunch en borrel.

Franchise

De nieuwste vestiging zal geleid worden door de franchisenemers Sophie & Vivian, voormalig franchisenemers van de Anne&Max vestiging aan het Gerard Douplein in de Pijp

Verhuizing

Als snel bleek de locatie in de Pijp te klein te zijn waardoor het franchisekoppel op zoek ging naar een nieuwe, grotere locatie. Deze vonden ze in de prachtige locatie in Amsterdam Zeeburg.

Uitzicht en terras

De nieuwe locatie bied ruimte aan 65 gasten binnen en 50 op het terras. De locatie is ruim en door de grote ramen erg licht. Maar bovenal heeft het een fantastisch uitzicht op het IJ. De locatie is centraal gelegen in Zeeburg en een handig afspreekpunt voor de buurtbewoners.

 

Over Anne&Max

Anne&Max is een huiskamer in de stad waar gasten zich op elk moment van de dag thuis voelen, met een breed aanbod huisgemaakte, biologische producten. In 2005 werd de eerste vestiging geopend in Haarlem en inmiddels heeft de groeiende franchiseorganisatie 10 vestigingen in heel Nederland, waaronder in Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.