Ami Kappers doneert auto aan stichting Haarwensen

Datum: april 16, 2014

Op woensdag 16 april heeft Patricia Burggraaf de sleutels in ontvangst mogen nemen van een nieuwe Volkswagen Up: een donatie van AMI Kappers, die al jaren sponsor is van Stichting Haarwensen. Met deze auto kunnen medewerkers van de Stichting makkelijker zelf de patiënten bezoeken die niet in staat zijn om naar de kapsalon in het AMC te komen.

Kinderen die door een ernstige ziekte geen haar hebben, een pruik aanbieden. Dat is toch geweldig werk? Stichting Haarwensen maakt pruiken voor kinderen die door deze nare omstandigheden hun eigen haar verliezen. AMI Kappers wil zich graag inzetten voor kinderen die alleen maar kunnen dromen van een mooie haardos. Niet iedereen is in staat om naar de kapsalon in het AMC te komen voor het aanmeten en aanbrengen van de pruik. Met de auto kunnen medewerkers van de Stichting nu makkelijker zelf deze patiënten bezoeken. Maar denk ook aan informatie- bijeenkomsten in ziekenhuizen en presentaties op scholen, waarbij vervoer onmisbaar is.Foto links: Dea Kijk in de Vegte, formulemanager AMI Kappers, Foto midden: Patricia Burggraaf, Stichting Haarwensen Foto rechts: Sylvia ter Avest, Ambassadrice Stichting Haarwensen Foto: Johnny ten Have Photography

Sylvia ter Avest, ambassadrice en hoofdredactrice van IVY Magazine, het glossy magazine van AMI Kappers is de drijvende kracht achter diverse inzamelingen. In 2008 liep Sylvia de marathon van NY om geld in te zamelen, in 2009 ontving Yvonne de Boer haar eerste auto en in 2012 liepen drie medewerkers de RopaRun, een gesponsorde estafetteloop van 520 km. In alle vestigingen van AMI Kappers kun je terecht wanneer je ook je haar wilt doneren aan Stichting Haarwensen. Is het haar dat afgeknipt moet worden meer dan 25 centimeter, dan doen we dat geheel gratis. Kijk voor de spelregels op www.stichtinghaarwensen.nl. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.