AMI Kappers breidt uit in Rhenen en Deventer

Datum: oktober 21, 2014

Deze maand opent AMI Kappers haar nieuwste salon in het Utrechtse Rhenen. Op dit moment worden alle puntjes op de i’s gezet om op 23 oktober te openen met een prachtige nieuwe salon, waar klanten zes dagen per week terecht kunnen voor trendy coupes tegen een vriendelijke prijs. Begin 2015 krijgt ook Deventer-Keizerslanden een AMI salon, waarmee de succesvolle kappersketen in totaal 77 vestigingen zal tellen.

In bijna 50 jaar is het kleine Borculose familiebedrijf Haarmode Dinie uitgegroeid tot AMI Kappers, een ambitieuze kappersformule met bijna 80 AMI salons in Midden-, Noord- en Oost-Nederland. De succesvolle franchiseformule van AMI Kappers bewijst hiermee dat de traditionele waarden, ambacht en creatief handwerk waar het allemaal ooit mee is begonnen, heel goed samen gaat met de nieuwste haartrends- en technieken.

Wij de ervaring, zij de ambitie

De AMI-salon in Rhenen opent op 23 oktober a.s. haar deuren aan de Molenstraat 1 en begin volgend jaar wordt AMI Kappers uitgebreid met een salon in Deventer-Keizerslanden. “We groeien niet omdat het moet”, zegt Gerben ter Avest, kapper en eigenaar van AMI Kappers. “We hebben geen groot strategisch plan. Groei is voor ons niet het belangrijkst, nog beter worden wel. Dit doe je vooral door samen te werken.”

AMI Kappers begeleidt op dit moment 49 ondernemers in het succesvol runnen van een eigen AMI kapsalon. “Veel van onze eigen medewerkers hebben de ambitie om door te groeien tot saloneigenaar, maar we krijgen ook veel verzoeken om bestaande salons te transformeren tot een AMI-vestiging. Er is een grote behoefte aan een samenwerking tussen de plaatselijke ambachtsman of -vrouw en een organisatie als AMI Kappers, die met bijna 50 jaar ervaring op alle vlakken de nodige ondersteuning kan bieden: op het gebied van financieel schaalvoordeel, maar ook als het gaat om bedrijfsvoering, marketing en scholing kunnen saloneigenaren. Wij hebben de ervaring, zij de ambitie. Waar nodig ondersteunen we, maar uiteindelijk is ons succes voor een groot deel te danken aan onze onze franchisenemers. De vent (of vrouw) maakt immers de tent.”

Over AMI Kappers

AMI Kapper is al bijna 50 jaar een bedrijf met een nuchtere en dynamische kappersformule, waar traditionele waarden, ambacht en creatief handwerk hand in hand gaan met de laatste trends en technieken. Het familiebedrijf telt inmiddels rond de tachtig vestigingen en is de eerste kappersketen met een eigen webshop. De Beauty Academy by AMI Kappers is een erkend leertraject dat intensief samenwerkt met diverse regionale opleidingscentra in Nederland

.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.