Amediators start met ‘invoice mediation’

Datum: september 8, 2015

Amediators International b.v. rolt verder uit in Mediation specialisaties. Naast Werkstress Mediators, starten ze met Invoice Mediators. Franchisegever dhr. Ligthart laat weten: “Wij zoeken franchisenemers, die in de Pilotfase een spoedcursus willen volgen, om binnen 2 maanden samen onze andere franchisenemers uit ons eigen netwerk dit nieuwe concept op te starten. Daarnaast zoeken wij ook participatie en samenwerking met reeds gevestigde incassobureaus en deurwaarderskantoren”. 

Meer informatie via de website van Invoice Mediators

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.