Amediators start met INCASSO Mediation

Datum: oktober 7, 2014

Incasso Mediation is een methode om op redelijk informele wijze, duidelijke betalingsregelingen tot stand te laten komen. Het is als een soort laatste tussenstation, net voordat een daadwerkelijk incasso traject, via een incassobureau, wordt opgestart. Wij noemen dit INCASSO met klantbehoud! Natuurlijk weten we allemaal wel dat mediation bij bijvoorbeeld echtscheidingen tegenwoordig al heel gewoon is en niet te vergeten erg succesvol. Maar onze nieuwe dienst (INCASSO-Mediation), waar we overigens niet de eerste mee zijn in het veld, zien we ook als een unieke methode om kennis te maken met het zo te noemen ‘Business-to-Business’ netwerken. Want hoe raar het misschien ook klinkt, bij zo’n conflictsituatie maak je op een positieve manier kennis met beide ondernemers. En dat kan het begin zijn van wellicht een hechte samenwerking, individueel of met beiden.

Meer informatie is te vinden via een directe verwijzing op de website van Amediators.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.