Amediators, 3 nieuwe franchisenemers

Datum: maart 20, 2014

Na de publicatie van het vorige persbericht, is de belangstelling voor onze formule erg groot geworden. Mede door onze transparante dienstverlening met 3 verschillende uurtarieven, worden we nu vanuit alle hoeken benaderd. Mede omdat onze Mediators zichzelf niet hoeven te verkopen, maar zich puur kunnen richten op hun vak als Mediator. Wij bieden binnen onze franchiseformule niet alleen de mogelijkheid om binnen 2 maanden een Mediator diploma te halen en te starten, wij bieden ook de mogelijkheid om door te groeien tot MfN Register Mediator, of om als geregistreerd MfN Register Mediator direct bij ons aan te sluiten.

Het hoofdkantoor coördineert en inventariseert  voor franchisenemers, of partijen waarmee wij samenwerken, alle nieuwe Mediation aanvragen, waarna onze opdrachtgevers van ons een passende, volledig onafhankelijke Mediator, toegewezen krijgen.

Door onze aanpak kunnen wij ons dan ook richten op een zeer brede markt voor Mediation. Zoals te zien op onze website www.amediators.nl, niet alleen bij echtscheidingen, maar ook voor bijvoorbeeld een conflict over de schutting, een vader die zijn kinderen na de echtscheiding eigenlijk geen vader meer mag of kan zijn, tot (zeer complexe) zakelijke conflicten.

Al onze mediators weten al snel de angel uit het conflict te halen, om daarna te komen voor goede afspraken, gedragen door alle betrokken partijen. En dat geldt ook voor de Mediators die, nog onervaren door ons het veld in worden gestuurd, mede dankzij onze transparante en volledig gratis conflict inventarisatie.


Dennis Houkes, MfN Register Mediator

Tijdens mijn jarenlange ervaring als eindverantwoordelijke bij enkele grootwinkelbedrijven werd ik vrijwel dagelijks geconfronteerd met een grote verscheidenheid aan conflicten.Dennis Houkes, MfN Register Mediator sluit aan bij Amediators

Ik schepte er groot genoegen in om deze conflicten samen met de betreffende partijen op te lossen zonder dat er “verliezers” waren. In feite was ik destijds al een mediator.

Na het volgen van de opleiding tot NfM Registermediator en de opleiding NfM familiemediator ben ik als zelfstandige mediator verbonden aan Amediators.

Mijn visie: alle conflicten zijn mediabel. U kunt bij mij dan ook onder andere terecht voor familie mediation (alle conflicten inzake echtscheiding), arbeid gerelateerde conflicten en B2B conflicten.


Carla Ceulemans

Na een opleiding in de zorg ben ik werkzaam geweest bij diverse bedrijven in verschillende functies. Door middel van vrijwilligerswerk ben ik daarnaast altijd sociaal en maatschappelijk betrokken geweest. Het contact met mensen, hun gedachten en wensen is iets wat me bijzonder intrigeert. Mede daarom heb ik gekozen voor een opleiding Mediation.

Een conflict tot een goed einde brengen, emoties een plaats geven, pijnpunten weghalen en ruimte scheppen voor een nieuwe toekomst is iets waar ik me als Mediator voor in wil zetten.Carla Ceulemans sluit aan bij Amediators

Op het moment ben ik bezig met de opleiding en kijk ik er naar uit om mijn kennis in de praktijk te gaan brengen. Daar komt bij dat het fijn is om betrokken te zijn bij een organisatie en dat er mogelijkheden zijn om door te groeien.

 

Irene van der Aart

Na mijn studie “Toegepaste Communicatie in Antwerpen” heb ik een theateropleiding gevolgd. Ik werk als rollenspelactrice, theatermaker, regisseur, schrijfster en steeds vaker als (co)trainer. In mijn werk, met veel verschillende mensen en groepen, heb ik regelmatig conflicten zien ontstaan.

Ik merk dat ik daarin vaak de rol van blusser aanneem en mensen weet aan te spreken op redelijkheid, waardoor de angel al snel uit het conflict verdwijnt. Die rol ligt me goed en ik wil daar meer mee doen. Vandaar mijn keuze om de opleiding tot mediator te volgen en me aan te sluiten bij aMediators.Irene van der Aart sluit aan bij Amediators

Mijn kracht ligt met name in mijn open houding en communicatie. Daarnaast heb ik vertrouwen in de kracht van mensen om uiteindelijk zelf het probleem op te lossen, zonder tussenkomst van rechter of advocaten.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.