Amberrosia introduceert de POG (PeuterOpstapGroep)

Datum: februari 10, 2014

Franchiseformule Amberrosia is succesvol door anders te zijn in de kinderopvang. Een voorbeeld hiervan is het introduceren van de Peuter Opstap Groep, waar peuters voorbereid worden op de overstap van het kinderdagverblijf naar de openbare school. Peuters leren hierbij het zitten in een kring, geven de leidster een hand bij het binnenkomen en weggaan, moeten zelf buitenkleding aan- en uittrekken, (nog) meer helpen met opruimen, en gericht lang en apart in groepen spelen en leren.

De dienstverlening van Amberrosia maakt het mogelijk om als organisatie verder te groeien, ook in deze markt. Naast de bestaande dienstverlening zoals de flexibele 24/7 opvang blijft Amberrosia continu andere diensten ontwikkelen. Denk aan gebaren, maaltijden voor werkende ouders, strijkservice en opvoedbegeleiding. 

Meer weten over de franchise mogelijkheden bij Kindercentrum Amberrosia? Neem contact op via bijgaand informatie anvraagformulier en wij informeren u graag verder!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.