Als het huis van beppe leeg moet

Datum: april 23, 2018

Jazeker merken wij dat! Waar we vorig  jaar in dezelfde periode 1 of 2 leegruimingen per week verzorgden, is dat de afgelopen maanden verdubbeld.

Bij zo’n leegruiming komt heel wat kijken

Naast het weghalen en vervoeren van de overgebleven inboedel schakelen nabestaanden ons ook vaak in voor de schoonmaak, het verwijderen van vloerbedekking en de oplevering van de woning aan de verhuurder.

Interessant zeg!
“Mag ik een keer met jullie meelopen om te zien wat jullie bij een leegruiming na overlijden doen?” vroeg Noor. Natuurlijk! Dus kwam ze langs in Gorredijk, waar wij op verzoek van de erven een seniorenappartement aan het leegruimen, schoonmaken en opleveren waren. Het resultaat: een uitgebreid artikel met onze verhuisregisseur Tim in the picture. De moeite waard om te lezen!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.