Alle Fortune medewerkers geslaagd voor VCA

Datum: november 12, 2014

Bij Fortune staat kwaliteit hoog in het vaandel. Ook een VCA certificaat valt hieronder. In 2012 hebben alle ondernemers, medewerkers en de directie van Fortune het VCA certificaat behaald. Voor diegenen die later in dienst zijn getreden werd de training op 15 oktober jl. herhaald. VCA staat voor VGM (veiligheid, gezondheid, milieu) Checklist Aannemers en is bedoeld om te zorgen voor een veiligere werkomgeving. Steeds meer wordt in risicovolle omgevingen (bijv. bouwplaatsen, evenementen opbouw, opslagbedrijven en groenvoorziening) een VCA-diploma verplicht gesteld. Een VCA bestaat uit kennis over o.a. het herkennen van onveilige situaties en handelingen en het treffen van maatregelen ter voorkoming van ongevallen.

Op 15 oktober volgden 15 Fortune ondernemers en medewerkers de VCA basis training. Verschillende ondernemers, medewerkers en collega’s van Fortune CO verzamelden ’s ochtends vroeg bij het Postiljon hotel in Putten. Hier kregen alle deelnemers de hele dag training met aan het einde van de dag het bijbehorende examen. De uitslag was overweldigend: iedereen geslaagd met het gemiddelde cijfer van een 8,5!

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.