Alexander Smid nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Datum: maart 1, 2017

Alexander Smid is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Michiel van de Watering in de Utrechtse Heuvelrug regio o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Als adviseur, interimmanager en leidinggevende heeft Alexander ruime ervaring opgedaan met advisering aan ondernemers in het MKB. De afgelopen decennia was hij nauw betrokken bij ontwikkelingen zoals (groei)strategieën, verandertrajecten, efficiencytrajecten, bedrijfsoverdracht en fusies en bij het adviseren van ondernemers die in zwaar weer verkeerden. Door zijn ervaring heeft hij grondig inzicht in wat nodig is om nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen, uit te voeren en te begeleiden.

Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode (nog) beter te laten draaien. Voor meer informatie zie: smid.tamkb.nl (Thexton Armstrong MKB) of www.thextonarmstrong.nl    

 Alexander Smid, directeur Thexton Armstrong Smid: “Mijn belangrijkste drijfveer is het potentieel in mensen en ondernemingen naar boven te brengen. Wat drijft de ondernemer? Hoe maak je een connectie met de ondernemer én de werkvloer? Waar ligt de sleutel tot meer winst? Waar liggen de groeimogelijkheden?”

 

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau dat zich volledig richt op het vrijmaken van winst & cash en realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf. Met een zelf ontwikkelde en beproefde methode gaat Thexton Armstrong Winstlekkage te lijf op acht sleutelgebieden: prijsbeleid, kostenverlaging, productiviteit, personeelsbezetting, debiteuren, voorraadbeheer, sales & marketing en bedrijfsgroei. De adviseurs werken op lange termijn samen met bedrijven om groei en een structurele verbetering van winst te realiseren. Thexton Armstrong werd in 2004 opgericht in Australië en is sinds 2011 met succes actief in Nederland. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.