ADMC aanwezig tijdens franchisebeurs Onderneem “˜t!

Datum: april 6, 2016

De internationale franchiseformule ADMC is op 7 en 8 april aanwezig tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Expo Hoevenlaken. ADMC is gespecialiseerd in het opzetten van franchise gezondheidscentra over de hele wereld. Wij zijn nu in Nederland op zoek naar een ondernemer die deel uit zal gaan maken van ADMC en ons kennisnetwerk. Kom tijdens de beurs bij ons langs voor informatie over onze franchise concepten en live demonstraties van onze producten en innovatieve behandelingsmethoden.

ADMC is opgericht door een consortium van entrepreneurs en medische experts in samenwerking met het KNGF enDe internationale franchiseformule ADMC is op 7 en 8 2016 april aanwezig tijdens de franchisebeurs Onderneem ‘t! in Expo Hoevenlaken. Bron: FranchiseFormules.NL MVO Nederland. Onze ‘hub’ in Nederland vormt het middelpunt van ons kennisnetwerk, dat zich verder uitbreidt over de hele wereld. Wij streven ernaar om de “Zuid-Noord kloof” te overbruggen in een wereld waarin technologische en medische oplossingen steeds verder evolueren. Samen met onze partners hebben we een uniek franchiseconcept ontwikkelt met een multidisciplinaire en allesomvattende benadering van gezondheidszorg.

Wij bieden drie verschillende franchiseformules aan in Nederland, gespecialiseerd in kindergezondheid, sportrevalidatie en gezondheidstoerisme. Alle formules die wij aanbieden functioneren op basis van onze ‘Triple T’  benadering: Trading, Training, Treatment. In het kort betekent dit dat wij onze partners ondersteunen door het leveren van de nieuwste producten, technologie,  vaardigheden en kennis. Onze partners kunnen aan de hand van ons unieke concept hoogstaande multidisciplinaire zorg leveren binnen de gastvrije en rustgevende omgeving van hun eigen gezondheidscentrum.

Wij zijn op zoek naar een echte ondernemer die zich kan vinden in onze visie en bereid is ons concept toe te passen. Een medische inhoudelijke achtergrond is geen vereiste. Voeg kennis en expertise toe aan ons netwerk met uw betrouwbare team van specialisten. Ervaring in hospitality management is een pré.

Bent u geïnteresseerd in onze franchiseformules en wilt u graag meer weten? Lees meer in ons formuleprofiel op FranchiseFormules.NL of kom langs in onze beursstand tijdens Onderneem ‘t!. Onze specialisten ontvangen u graag en geven antwoord op al uw vragen. Een plattegrond kunt u vinden op de website www.ikwordondernemer.nl. Wij hopen u daar te zien! 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.