ActionCOACH sluit aan bij FranchiseFormules Adviestak

Datum: oktober 12, 2016

ActionCOACH is onlangs als businesspartner aangesloten bij de FranchiseFormules Adviestak. Franchisegeefster Janine Lie-A-Kwie is sinds 2009, samen met haar partner Arnout Druyvesteyn, Masterfranchisenemer van ActionCOACH voor het Caribisch gebied waar zij inmiddels een team van 14 coaches in 7 landen hebben.

Sinds 2013 is zij ook de Masterfranchisenemer voor Nederland en inmiddels sinds 2015 weer gevestigd in Nederland, na een verblijf van 7 jaar op Curaçao, om ActionCOACH Nederland verder op te bouwen en in Nederland op de kaart teFranchisegeefster Janine Lie-A-Kwie is sinds 2009 Masterfranchisenemer van ActionCOACH voor het Caribisch gebied waar zij inmiddels een team van 14 coaches in 7 landen hebben. Bron: FranchiseFormules.NL zetten als het ‘Nummer 1 Business Coaching Bedrijf voor het MKB’.

Janine heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende functies in het bedrijfsleven met als rode draad het MKB. Gestart als managementtrainee in de retail heeft zij na enkele jaren de overstap gemaaktnaar strategie consultancy en vervolgens enkele jaren gewerkt als onderzoeker bij het Centre voor Retail Research (onderdeel van het toenmalige EIM, thans Panteia) waar zij branchestudies heeft gedaan in diverse food en non-food branches. Haar volgende stap was naar Syntens waar zij als innovatieadviseur MKB met ondernemers in diverse branches heeft gewerkt. Op Curaçao als universitair docent Small Business Management & Entrepreneurship ontdekte zij ActionCOACH, een wereldwijde franchise gespecialiseerd in het coachen en begeleiden van MKB-ondernemers met een praktische, resultaatgerichte aanpak. Toe aan een nieuwe uitdaging is zij in het franchise-ondernemerschap gestapt als Masterfranchisenemer waar bij zij het franchiseconcept als eigen vestiging op Curaçao succesvol in de markt heeft gezet.

Thans heeft zij de dagelijkse leiding van ActionCOACH Nederland en stuurt zij op afstand het team in de Caribbean aan.

Bij de FranchiseFormules Adviestak brengt zij haar expertise in als ervaren business coach met kennis van, en veel ervaring in franchising.

 

Over de FranchiseFormules Adviestak 

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België.

Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van onze klanten groter.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van de Adviestak.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.