ActionCOACH lanceert vestiging in Limburg

Datum: oktober 5, 2016

Onlangs is ActionCOACH, ’s werelds nummer 1 Business Coaching onderneming en al enkele jaren actief in Nederland, gestart met een kantoor in Limburg onder leiding van Patrice van Bergen. ActionCOACH begeleidt ondernemers intensief en volgens een bewezen methodiek om in minder tijd een beter bedrijfsresultaat te behalen. Omdat deze methodiek al bijna 25 jaar uiterst succesvol is, geeft ActionCOACH een unieke garantie op resultaat. Tijdens de gratis workshop voor ondernemers op vrijdag 14 oktober a.s. van 10.00 tot 12.00 uur in het LEBE Business Center in Geleen wordt op onderhoudende wijze het geheim van de methodiek van ActionCOACH onthult.

ActionCOACH is in 1993 opgericht door Brad Sugars, een Australische multi-entrepreneur, auteur van diverse business boeken en internationaal veelgevraagd spreker. Inmiddels telt de organisatie meer dan 1.000 coaches in ruim 60 landen. Dagelijks worden wereldwijd ruim 15.000 ondernemers door een ActionCOACH gecoacht bij het verbeteren van hun bedrijfsresultaten.

De ActionCOACH methodiek is vernieuwend, praktisch en resultaatgericht. Met krachtige doch eenvoudige strategieën op het gebied van onder andere sales, marketing, bedrijfssystemen en teambuilding worden indrukwekkende verbeteringen gerealiseerd in omzet en winst. Het ultieme doel is ondernemers te begeleiden bij het creëren van een winstgevend bedrijf dat ook probleemloos zonder hun dagelijkse aanwezigheid werkt, waarmee de ondernemer in staat is een betere balans te krijgen tussen privé en zakelijke tijdbesteding.

Naast individuele business coaching biedt ActionCOACH ook een scala aan educatieve seminars en workshops en verschillende vormen van coaching in groepsverband aan. Regelmatig wordt de inleidende en gratis workshop ‘6 stappen naar een succesvol bedrijf’ verzorgd.

Patrice van Bergen heeft, na een studie Bedrijfskunde aan de Technische Universiteit Eindhoven, zijn sporen verdiendPatrice van Bergen, nieuwe franchisenemer ActionCOACH in de regio Limburg. Bron: FranchiseFormules.NL in zowel het bedrijfsleven als in coaching van ondernemers. Telkenmale heeft hij ondernemingen naar een hoger niveau gebracht met oog voor het verleden, heden en toekomst. Zijn ervaring strekt zich daarbij uit over verschillende branches, zoals horeca, productie, dienstverlening, detailhandel en groothandel. Tevens is hij werkzaam geweest in alle functionele gebieden binnen een onderneming. Of het nu inkoop, verkoop, automatisering, logistiek, financiële administratie, marketing of eindverantwoordelijkheid als algemeen directeur betreft: de kennis en ervaring is aanwezig.

Patrice van Bergen ziet veel kansen voor business coaching in Limburg. Met name het Midden- en Kleinbedrijf heeft behoefte aan praktische kennis over alle aspecten die komen kijken bij het exploiteren van een onderneming. Veel ondernemers zijn immers zonder specifieke ondernemingsopleiding en vanuit een vakspecialisme met veel enthousiasme gestart met hun onderneming. ActionCOACH kan deze ondernemers helpen om versneld te professionaliseren en winstgevend te groeien.

Voor aanmelding en meer informatie volgt u deze link of neem telefonisch contact op met Patrice van Bergen via telefoonnummer: 06-82439173.


Franchisenemer worden?

Ook aansluiten als franchisenemer bij ActionCOACH? Lees meer in het formuleprofiel op deze website of reageer direct via bijgaand online aanvraagformulier.

 

(Red.) ActionCOACH nieuwe partner FranchiseFormules Adviestak 

Janine Lie-A-Kwie is sinds 2009, samen met haar partner Arnout Druyvesteyn, Masterfranchisenemer van ActionCOACH. Zij zijn sinds kort ook aangesloten als Businesspartner bij de FranchiseFormules Adviestak.

De Adviestak van FranchiseFormules.NL opereert in de markt als een samenwerkend ondernemersverband. De aangesloten partners zijn allen zelfstandig ondernemer én expert op het gebied van franchising of een (gerelateerd) deelgebied daarvan. Er zijn partners actief in Nederland en België.

Onze core business is het helpen en adviseren van bedrijven bij de introductie, expansie, ontwikkeling en/of professionalisering van hun franchiseformule(s). Daarbij staat het “van A-tot-Z” ontzorgen van de klant voorop. De veelal nauwe samenwerking van partners onderling bij de uitvoering van opdrachten maakt onze dienstverlening sterker en het netwerk van onze klanten groter.

Ook partner worden? Meer informatie via de website van de Adviestak.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.