AccorHotels geeft nieuwe obligatie succesvol uit

Datum: januari 23, 2017

AccorHotels heeft op donderdag 19 januari j.l. een grote obligatie uitgegeven. Het betreft een 7-jarige lening van 600 miljoen euro à 1.25% rente. De nieuwe obligatie kreeg een BBB-rating, welke is toegekend door Standard & Poor’s en Fittch Ratings. De lening was erg gewild, mede door de gunstige voorwaarden, waardoor niet alle aanvragen konden worden gehonoreerd. De uitgifte  bevestigt het vertrouwen van investeerders en het waardevolle signatuur van AccorHotels.

 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.