AbacuS bijlesinstituut opent in regio Zwolle”“Emmen

Datum: november 29, 2016

AbacuS bijlesinstituut blijft groeien. Alina Pekel-van Laar opent in December haar bijlesinstituut voor het Noordelijke gedeelte van Overijssel en het Zuidelijke gedeelte van Drenthe. Leerlingen in de omgeving van Zwolle, Kampen, Emmen, Westerveld en Ommen zullen hier voortaan thuis individuele bijlessen kunnen genieten.

“Met mijn achtergrond in de zakelijke dienstverlening acht ik me in een goede positie om van mijn bekwaamheid een baan als zelfstandige te maken”, zegt Alina. “Het concept van AbacuS bijlesinstituut sluit perfect aan bij mijn denkbeeld hoe bijlessen efficiënt georganiseerd kunnen worden. En bovendien stel ik het zeer op prijs dat ik van de intensieve begeleiding door de franchisecentrale gebruik kan maken.” 

Net als Alina zijn ook de andere aangesloten franchisenemers blij met de doorlopende adviezen vanuit de franchisecentrale, onder meer inzake marketing, beheer een administratie. De markt voor bijlessen vertoont hoge groeicijfers. Daarom blijft er nog voldoende ruimte beschikbaar voor meer AbacuS-bijlesinstituten.

Franchisegever Heinz-Willi Wyes van de AbacuS-franchisecentrale: “In het Oosten van het land zijn wij al jarenlang goed vertegenwoordigd. Helaas moeten wij nog wel vaak ‘nee’ verkopen aan potentiële klanten uit de Randstad, Amsterdam en andere plaatsen in het Westen omdat er simpelweg nog geen vestigingen van AbacuS bijlesinstituut beschikbaar zijn. Maar er wordt hard gewerkt om de succesformule verder uit te breiden”.


Alina Pekel-van Laar wordt gefeliciteerd met de opening van haar bijlesinstituut door franchisegever Dr. Heinz-Willi Wyes. Bron: FranchiseFormules.NL

 


Franchisenemers gezocht!

AbauS is op zoek naar bekwame mensen die zelfstandig aan de slag willen volgens de ABACUS-formule.

Als u …

… voldoening en waardering wilt wilt krijgen door boeiend werk;
… ervaring meebrengt ofwel uit het onderwijs ofwel uit het domein van dienstverlening;
… in gezonde mate economisch én ethisch denkt en handelt;
… bereid bent om voor uw eigen zaak hard te werken;
… met een beperkt risico uw eigen onderneming wilt starten;

dan kunt u nadere inlichtingen verkrijgen door bijgaand informatie-aanvraagformulier in te vullen.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.