Aantal InstalCenter vestigingen in Nederland groeit verder

Datum: februari 23, 2014

In deze tijden loont het om aan te sluiten bij een stabiele franchise-organisatie. Dat bewijst InstalCenter met de groei van twee nieuwe vestigingen. De teller komt daarmee op 45.
 
InstalCenter de Kok Hoogerheide

Het in Hoogerheide gevestigde installatiebedrijf is een compleet gecertificeerd bedrijf op het gebied van installatietechniek. Sinds 1950 bieden ze een breed scala aan diensten. De werkzaamheden omvatten o.a. dakbedekking, water en gasinstallaties, sanitair, airconditioning, centrale verwarming, zink- en koperwerk, elektra en service en onderhoud. Het bedrijf is actief in de woningbouw, utiliteit en verbouwingen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.
 
InstalCenter Custers

Custers Installatie & Sanitair, met vestigingen in Roermond en Venlo, is gespecialiseerd in o.a. de verkoop, verhuur & financiering van cv-ketels. Inclusief een 24-uurs servicedienst voor storing. Daarnaast richten ze zich op het gebied van duurzame energie zodat ze een compleet advies kunnen geven over de mogelijkheden en de kosten van eenNieuwe vestigingen voor InstalCenter duurzame installatie. Zoals de naam al aangeeft zijn ze ook actief op het gebied van sanitair. Ze leveren alle merken sanitair & tegels, verrichten alle loodgieters werkzaamheden en verzorgen de complete badkamer renovatie van a tot z.
 
InstalCenter; een betrouwbare adviseur en leverancier

Bij InstalCenter komen klanten die op zoek zijn naar een comfortabele en betrouwbare installatie door een gerenommeerd installatiebedrijf. Ook de doe-het-zelvers, die vakkundig advies van de vakman zelf willen en graag werken met kwaliteitsmaterialen, vormen een belangrijke doelgroep voor InstalCenter. Daarnaast is het ook voor de zzp’ers (zelfstandigen zonder personeel) en de technische diensten aantrekkelijk om bij InstalCenter hun materiaal te halen. De vestigingen zijn  vaak dichtbij en zo hoeven ze geen voorraad in de bussen te houden.
 
InstalCenter; een formule voor de installatiebranche

InstalCenter b.v. is een dochter van IGM Holding b.v. waar ook de retailformules Baderie en Bad in Beeld onder vallen. Door lid te zijn van InstalCenter heb je als lokale ondernemer direct voordelen van de landelijke bekendheid. Daarnaast biedt InstalCenter een compleet pakket communicatiemiddelen. Denk aan folders, advertenties, radioreclame, internet en seizoensgebonden campagnes. Daarnaast wordt er voor elke vestiging een apart lokaal marketingplan opgesteld om de kracht van de lokale ondernemer te behouden en te versterken.
 
Interesse?

Wilt u ook onderdeel uit maken van deze groeiende formule, samenwerken met collega installatiebedrijven en bent u ook actief op het gebied van CV, elektra en sanitair? Bent u geïnteresseerd om dankzij extra inkoopvoordeel – via onze bonusregeling – de kosten van een actief marketingbeleid snel terug te verdienen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan via het formuleprofiel van InstalCenter op deze website.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.