Aansluiting deel Lise Accountants bij Finovion

Datum: februari 10, 2013

De vestiging Marum van Lise Accountants heeft zich in januari jongstleden bij franchiseformule Finovion aangesloten. De vestiging Marum gaat verder als administratie en advieskantoor.

De vestiging Marum bestaat uit 7 medewerkers. Door aansluiting van de vestiging van Lise Accountants heeft Finovion nu 6 vestigingen in de drie Noordelijke provinciën. Emko Bandringa, één van de vestigingsleiders van kantoor Marum, geeft als één van de belangrijkste redenen om zich bij Finovion aan te sluiten aan dat de filosofie van Finovion om zich als sparring partner voor de ondernemer op te stellen aanspreekt. Een andere reden is dat zij gebruik willen kunnen maken van de schaalvoordelen van een grote organisatie, terwijl zij toch als vestiging zelfstandig blijven.


')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.