5e FranchiseFormules Netwerkmiddag: Franchisenemers, het zijn net mensen…

Datum: januari 15, 2013

Op dinsdag 5 maart 2013 vindt in strandpaviljoen Zeezicht in Castricum aan Zee weer de FranchiseFormules Netwerkmiddag plaats. Het centrale thema dit jaar heeft betrekking op het verbeteren van de resultaten van franchisenemers binnen formules door het stimuleren van motivatie en betrokkenheid. Aan de hand van praktische voorbeelden, wetenschappelijke inzichten en krachtige principes krijgt u zicht op hoe u als franchisegever positief kunt bijdragen aan de manier waarop uw franchisenemers richting de toekomst navigeren.

Tijdens de alweer 5e editie van de Netwerkmiddag komen bijdragen aan bod van sprekers die vanuit de praktijk veel ervaring hebben opgebouwd met dit thema:

  • Marc-Jan Hollenberg, iDoDareDream Company (tevens uw dagvoorzitter);
  • Emy Smolders, stichting Franchise Keurmerk en FANchise;
  • Hans Beeftink, AG Hart Advocaten;
  • Peterine van Egdom en Maartje van Mackelenbergh, Olympia uitzendbureau / Olympia Academy.

Lokatie: Strandpaviljoen Zeezicht - Castricum aan Zee. 
Het geven van concrete en praktisch toepasbare handvatten staat tijdens de middag centraal. U krijgt veel nieuwe informatie, interessante tips en relevante stellingen voorgelegd waar u in de praktijk direct mee aan de slag kunt. Onze sprekers gaan u ongetwijfeld aan het denken zetten over de mogelijkheden voor uw formule.

Het uiteindelijke doel van de middag is u op inspirerende wijze te helpen in deze moeilijke maar eveneens uitdagende tijden. Ook het netwerken, kennismaken én kennisdelen met collega-professionals uit de franchisebranche in aangename omgeving staat centraal. Een uitgebreid lunchbuffet en de borrel zijn bij de deelnameprijs inbegrepen.

Voor wie is het programma bestemd?

De FranchiseFormules Netwerkmiddag is toegankelijk voor franchisegevers / formule-eigenaren en hun directeur(en) / franchisemanager(s). Ook franchisenemers die zitting hebben in de franchiseraad van een formule kunnen deelnemen.

Meer informatie en inschrijving via de aanmeldingssite Netwerkmiddag.NL.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.