51e fit20-studio in Ede

Datum: juli 16, 2015

De 51e fit20 studio is onlangs officieel geopend in het prachtig gelegen Ede. Op de westflank van de Veluwe en de zuidelijke Gelderse Vallei ligt de 8e gemeente van Nederland: Ede. Een grote gemeente met als hoofdplaats het gelijknamige Ede. Ede heeft een lange en rijke geschiedenis en is anno 2015 volop in beweging. Daar past de innovatieve fit20 methode helemaal bij.

Studio eigenaar en Personal trainer van fit20 Ede is Daniëlle Debije. Bewegen is een levenslange passie voor haar, en het werken met mensen is haar levensdoel. Ze heeft veel ervaring met het geven van trainingen en het heeft verschillende banen gehad waarin de mens centraal staat.

Toen Daniëlle hoorde over fit20 was haar interesse dan ook meteen gewekt. “Fit20 Ede Fitness met Personal TrainerMet fit20 kan ik iedere klant exclusief onder mijn begeleiding 20 minuten de tijd geven om te werken aan een betere versie van zichzelf”, zegt Daniëlle.

Het vertrouwen dat in Daniëlle en in fit20 bestaat blijkt uit de bijzonder snelle financiering via crowdfunding, binnen 3 uur was de investering voldaan.

De mooie fit20 studio Ede bevindt zich aan de Ericalaan 10, nabij de oude Klinkenberg in het witte gebouw op de hoek. Door de centrale ligging is fit20 Ede makkelijk bereikbaar voor mensen die in Ede wonen en/of werken.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.