4e franchisenemer Safety-atwork van start in Friesland

Datum: april 2, 2015

Op woensdag 18 maart jl. hebben René Glashouwer en Ad Kalkman (Safety-atwork Nederland) de franchiseovereenkomst van Safety-atwork ondertekend. Per 1 april 2015 is René gestart als vierde ondernemer bij Safety-atwork en zal in de regio Friesland actief zijn.

René Glashouwer heeft een achtergrond in het bankwezen. Vanuit zijn zakelijke en privé netwerk kent hij veel ondernemers in de regio die actief zijn in branches waarin wordt gewerkt met bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen.

Wat is Safety-atwork?

Safety-atwork is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Deskundig advies, persoonlijke betrokkenheid, kwaliteit en betrouwbaarheid vormen de kernwaarden van de Safety-atwork werkwijze. Naast het uitgebreide productenassortiment biedt Safety-atwork haar klanten aanvullende diensten, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en passervice op locatie. Deze diensten bieden klanten interessante voordelen op het gebied van onder meer gebruiksgemak, flexibiliteit, tijdbesparing en grip op de kosten. Het gehele aanbod van Safety-atwork is in een vuistdikke professionele catalogus weergegeven.

Safety-atwork franchise

Safety-atwork Nederland biedt commercieel actieve en ondernemende mensen de kans om met de Safety-atwork formule te bouwen aan hun eigen bedrijf. Safety-atwork is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. De jarenlange ervaring in de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen van dit gerenommeerde familiebedrijf vormt een belangrijke pijler onder het succes van Safety-atwork. De franchiseformule van Safety-atwork is uniek omdat er geen vergelijkbare formule in de markt is die zo’n breed aanbod in persoonlijke beschermingsmiddelen kan bieden.

Safety-atwork heeft als franchisegever een uitgebreid dienstenpakket voor haar franchisenemers ontwikkeld. HetRené Glashouwer (r.) en Ad Kalkman (Safety-atwork Nederland) de franchiseovereenkomst van Safety-atwork voor Friesland ondertekend. Bron: FranchiseFormules.NL dienstenpakket van Safety-atwork bestaat uit onder andere training & opleiding, marketing, callcenter, orderverwerking, logistiek en administratie. Door deze slimme manier van samenwerken kunnen de lokale ondernemers veel tijd besteden aan de advisering van hun klanten en de opbouw van hun omzet.

Landelijke ambitie

Safety-atwork gaat voor landelijke groei en biedt commercieel actieve en ondernemende mensen de kans om met de Safety-atwork formule te bouwen aan hun eigen bedrijf. Safety-atwork zal aanwezig zijn op de Franchise & Formulebeurs Onderneem ’t  op vrijdag 10 en zaterdag 11 april a.s. en staat open voor gesprekken met ondernemende mensen die hun mogelijkheden willen onderzoeken. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.