400 deelnemers op Multicopy Franchise Conventie

Datum: januari 28, 2015

Ruim 400 deelnemers telde de 19e Franchise Services Conventie. De groei zit er –na de crisis– weer in bij de ondernemers van MultiCopy | The Communication Company. De aanpak om breder de 55.000 zakelijke klanten terzijde te staan met totaaloplossingen in communicatie werpt haar vruchten af.

Don Lowe, president van het Amerikaanse moederbedrijf Franchise Services, Inc.: “Het is goed te zien dat ook in Nederland weer echte groei wordt gerealiseerd in een grafische markt die wereldwijd de nodige klappen heeft gehad. Oplages worden kleiner, het aantal opdrachten minder en prijzen staan nog steeds onder druk. Dat hebben we meer dan weten te compenseren door het aanbieden van nieuwe diensten en producten. Zoals met sign, direct marketing, interactieve campagnes, promotionele artikelen en vooral gecombineerde diensten die tezamen een communicatietotaaloplossing zijn.”

Nieuw elan

Don Lowe: “MultiCopy | The Communication Company zijn is meer dan een naam aanpassen. Het vereist een andere manier van ondernemen, denken en werken. Je moet durven te investeren in kennis, in professionals, in talent en in je klanten. Het is goed te zien dat Nederlandse MultiCopy-ondernemers daarin het voortouw nemen binnen onze industrie.”

Franchisenemer van het Jaar

Brigitte van Etten van MultiCopy Alphen aan den Rijn en Zoetermeer is uitgeroepen tot Franchisenemer van het Jaar.Brigitte van Etten van MultiCopy Alphen aan den Rijn-Zoetermeer Franchisenemer van het Jaar 2014. Bron: FranchiseFormules.NL Gerard Slot, algemeen directeur van Franchise Services Europe: “Zij heeft laten zien dat een volledige focus op het succes van haar klanten, de sleutel is voor haar eigen succes. Zij geeft een brede communicatieondersteuning aan haar relaties, zodat zij zich weer bezig kunnen houden met groei. En het succes van haar opdrachtgevers zie je terug in haar eigen groei. In omzet, in resultaat en in plezier in het werk.”

Verkoper van het Jaar

Verkoper van het Jaar werd Jolanda Koren van MultiCopy Den Haag Forepark. Gerard Slot: “Als je net als Jolanda klanten echt durft te adviseren en met verrassende oplossingen komt, dan bindt je de opdrachtgevers niet alleen; je ziet ook je omzet toenemen omdat je méér voor hen doet.”


Top 10

De Top 10 van meest succesvolle MultiCopy bedrijven wordt in 2014 wederom aangevoerd door MultiCopy Utrecht/Nieuwegein (Thedor en Nicole Hoksbergen). Direct gevolgd door MultiCopy Lelystad/Almere (Peter en Erika Moes) en MultiCopy Katwijk/Teylingen/Den Haag Forepark (Leendert Bedijn en Judith van der Zalm).

De volledige Top 10 ziet er zo uit:

 

1.    MultiCopy Utrecht/Nieuwegein

2.    MultiCopy Lelystad/Almere

3.    MultiCopy Katwijk/Teylingen/Den Haag Forepark

4.    MultiCopy Drachten/Surhuisterveen

5.    MultiCopy Amsterdam Amstel/Amstelveen/IJmond

6.    MultiCopy Parkstad

7.    MultiCopy Assen

8.    MultiCopy Dordrecht/Spijkenisse/Breda

9.    MultiCopy Alphen aan den Rijn/Zoetermeer

10. MultiCopy Rotterdam Centrum

 

Ambities

Gerard Slot: “Wat de MultiCopy-ondernemers bindt is dat ze niet alleen geloof hebben in de toekomst, maar ook bereid zijn zelf te blijven veranderen. Van de klassieke copyshop in de jaren 80 naar de grafisch digitale innovator in 2000 tot MultiCopy | The Communication Company in 2015. Alleen als je in jezelf blijft investeren kun je voor je klanten voorop blijven lopen. Groei is dan ook een gezamenlijke ambitie. Van de MultiCopy-ondernemers en de bedrijven waarvoor zij werken.”

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.