4 redenen om als trainer te kiezen voor BAS Training

Datum: november 18, 2014

In Nederland is er een ruime keuze aan trainingsbureaus. Er zijn grote en kleine bureaus, dus keuze genoeg voor een startende trainer. Waarom zou een startende trainer dan moeten kiezen voor BAS Training? We helpen u een handje bij uw keuze met vier redenen:

  1. Een hoog kennisniveau. De franchisegever BAS Training is al bijna 18 jaar actief op de trainersmarkt en in het verleden is het bureau 11 jaar aangesloten geweest bij een van de top drie spelers op de trainingsmarkt. In die tijd is er veel kennis verzameld en aanvullende nieuwe kennis verwerkt in de programma’s;
  2. Lage ondernemerskosten. Voor het opzetten van een eigen BAS trainingsbureau zijn geen grote investeringen nodig. Ons bureau heeft een actieve website, meer dan twintig trainingsprogramma’s en een relatief lage entree-fee. Wat de trainer nodig heeft zijn deels alledaagse zaken (auto, laptop, telefoon, kantoor aan huis) en slecht een beperkt aantal specifieke zaken (camera, beamer, drukwerk, ect). Men hoeft geen personeel in dienst te nemen of een duur kantoorpand te huren;BAS Training: Professionele verkooptrainingen, effectieve managementtrainingen, gerichte functietrainingen, betrouwbare personeelstesten. Franchisenemer worden? Bron: FranchiseFormules.NL
  3. Effectieve trainingen met een concurrerende prijs. Dat de programma’s effectief zijn moge duidelijk zijn, de basis van het concept heeft zich in de praktijk al bewezen. Ze kunnen zich meten met de top van de markt. En mede omdat de ondernemerskosten laag zijn is het trainingstarief concurrerend. Daardoor passen de trainingen goed in het budget van bedrijven;
  4. Alle ruimte om te ondernemen. Aangezien de organisatie van BAS Training in de opstartfase zit heeft men geen last van een groot aantal reeds aanwezige collega’s, die al hun relaties al hebben afgeschermd. Tevens zijn er geen rayons en dat biedt u de ruimte om al uw relaties in Nederland en België te kunnen benaderen.

Kunt u niet wachten en wilt u als trainer starten? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek via bijgaand informatie-aanvraagformulier (scroll naar beneden).

Meer informatie voor franchisenemers vindt u in ons formuleprofiel op deze website. 

Tip van de redactie!

Lees ook het artikel: Intensief opleidingsplan zorgt voor optimale start bij BAS Training

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.