3e Albert Heijn in Gent heeft heel wat voeten in de aarde

Datum: augustus 7, 2015

Op de Gentse Korenmarkt zijn deze week de graafwerkzaamheden begonnen voor de nieuwe toegang tot de Albert Heijn-winkel, die in december in de kelder van Post Plaza de deuren opent. Om de supermarkt voldoende zichtbaar en toegankelijk te maken komt er een tien meter brede trappenpartij vlak voor de gevel, die toegang zal geven tot de kelderverdieping van het monumentale oude postgebouw. Deze week zijn de werkzaamheden begonnen.

Het Gentse stadsbestuur en ontwikkelaar MG Real Estate hebben lang onderhandeld over de voorwaarden voor de verbouwing van het leegstaande gebouw. “De impact op de Korenmarkt ligt gevoelig. Maar het plan is uitvoerig besproken en overwogen met de architecten, Stedenbouw en Monumentenzorg. De trap zal stijlvol zijn en aansluiten bij de Korenmarkt”, aldus bevoegd schepen Tom Balthazar (SP.A) in De Gentenaar.

De monumentale gevel zelf blijft ongewijzigd. Een voorstel om er een luifel te plaatsen werd eerder al afgewezen. Als alles volgens plan verloopt, opent de nieuwe franchisewinkel van Albert Heijn zijn deuren in december. Na de vestiging aan de Overpoort en die bij het stadion van AA Gent wordt het alweer de derde Albert Heijn in Gent.

Bron: Franchising Belgium

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.