37e Bufkes zaak opent in Zutphen

Datum: april 29, 2015

Vandaag, woensdag 29 april, opent Bufkes de deuren in Torenstad Zutphen. Op de Groenmarkt, in het monumentale pand op nummer 27,  starten de kersverse franchisenemers Haike Hu & Hui Jun Chang een mooie en eigentijdse Bufkes vestiging.

Het nieuwe Bufkes restaurant in Zutphen is de 37ste  locatie. Sinds 1995 verkoopt Bufkes de Lekkerste Bourgondische Broodjes op basis van ambachtelijke, traditionele Limburgse ingrediënten en receptuur. De broodjes Werrem Sjink en Limburger zijn inmiddels beroemd in heel Nederland. De Limburgse Bourgondische Broodjes formule timmert hard aan de weg en wil de komende jaren blijven groeien. 

 

Overname vestiging Deurne

Voor de Bufkes locatie in Deurne zijn wij op zoek naar een nieuwe franchisenemer (of franchisepaar).Heb jij altijd al zelfstandig ondernemer willen zijn, dan is dit je kans! Doordat het een overname betreft, profiteer je van lagere instapkosten, reeds bestaande naamsbekendheid in de regio en natuurlijk al een opgebouwde omzet.Heb jij interesse meld je dan via info@bufkes.nl 

Meer informatie over Bufkes kijk op: http://www.bufkes.nl

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.