35e fit20 studio in Dordrecht

Datum: juli 10, 2014

De 35e fit20 studio is geopend in Dordrecht. De studio bevindt zich aan de drukste winkelstraat van Dordrecht tegenover de AH en de Hema, Achterom 13. De studio is ook uitstekend bereikbaar voor al het kantoorpersoneel in het centrum. Er is een parkeergarage tegenover de studio. Eigenaar is Nathalie Keijzer. Nathalie heeft altijd al een passie voor sport gehad en is actief geweest in de atletiek. Drukbezette professionals, managers en ondernemers, maar ook moeders kunnen hun kinderen meenemen naar de fit20 studio om onder persoonlijke begeleiding fitter en gezonder te worden: Iedereen is welkom bij fit20 Dordrecht.

fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd, met zowel een out-company als in-company oplossing. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoevenFit20 opent 35e studio in Dordrecht. Eigenaar en uw personal trainer is Nathalie Keijzer. Bron: FranchiseFormules.NL omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare en meetbare resultaten te komen.

Ook een fit20-studio openen?

Reageer via bijgaand informatie-aanvraagformulier op deze website. Wij nemen direct contact met je op om de mogelijkheden in jouw regio te bespreken.


fit20 in Alkmaar

Wie opent binnenkort de 36e studio in Alkmaar? Wij hebben de perfecte formule voor u om als personal trainer aan de slag te gaan én een prachtlokatie op het oog op bedrijventerrein Zandput (tegenover McDonald’s aan de rondweg).

Neem contact op met: 

Franchising Etc. / FranchiseFormules.NL
Dhr. Jan-Piet Broersma
t. +31 (0)84 430 00 66
m. info@franchisingetc.com 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.