33ste fit20 studio in Sleutelstad Leiden

Datum: mei 18, 2014

De 33ste fit20 studio is open: fit20 Leiden. De studio bevindt zich op de Schipholweg 86, vlakbij Leiden Centraal Station, het hart van Leiden, maar ook goed bereikbaar vanuit Oegstgeest. Er is een gratis parkeren faciliteit. Eigenaar is Joost van Looveren. Joost is fysiotherapeut en ICT specialist die nu toe was aan fit20.  Drukbezette professionals, managers en ondernemers, maar ook mensen die persoonlijke aandacht en begeleiding zoeken om  fitter en gezonder te worden, zijn welkom.

fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd, met zowel een out-company als in-company oplossing. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.