32ste fit20 studio in Hilversum

Datum: april 21, 2014

De 32ste fit20 studio is open: fit20 Hilversum. De studio bevindt zich op het Arenapark, het zakelijk hart van Hilversum, en vlakbij de A27. fit20 Hilversum is makkelijk bereikbaar met gratis parkeren faciliteit. Eigenaar is Diana Reijgwart. Diana heeft haar roots in HR management en was toe aan een carrière switch.  Drukbezette professionals, managers en ondernemers, maar ook mensen die persoonlijke aandacht en begeleiding zoeken om  fitter en gezonder te worden, zijn op hun plaats bij Diana.Eigenaar van de fit20-studio in Hilversum is Diana Reijgwart

fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd, met zowel een out-company als in-company oplossing. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen.

 

Open Avond fit20

Op vrijdag 2 mei a.s., van 18;00 – 19;30 uur, organiseert de formule fit20 een bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is om als zelfstandig personal trainer te gaan werken onder de vlag van fit20. De formuledirectie is meer specifiek op zoek naar ambitieuze, sportminded ondernemers uit Noord- en Oost-Nederland voor het openstaande franchise-aanbod in plaatsen als Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Hoogeveen, Meppel, Emmen en Assen. 

Tijdens de open avond ontvangen belangstellenden alle benodigde informatie over het opereren binnen dezesnelgroeiende formule. De bijeenkomst vindt plaats in de fit20-studio aan de Peizerweg 140d in Groningen (routebeschrijving). De franchisegever, dhr. Walter Vendel, zal persoonlijk uitleg verschaffen over alle ‘ins en outs’ van de formule. De franchisenemer uit Groningen, dhr. Ron Jobing zal aanwezig zijn om over zijn eigen ervaringen als franchisenemer bij fit20 te vertellen. Na afloop is er volop gelegenheid om de fit20-studio te bekijken en vragen te stellen. 

U kunt zich aanmelden voor deelname aan de open avond door een mailtje met naam en telefoonnummer te sturen naar: info@franchiseformules.nl. Wij bellen u ter bevestiging van uw aanwezigheid. U kunt ook zelf telefonisch contact opnemen met de redactie van FranchiseFormules.NL en uw aanwezigheid op de open avond kenbaar maken. U kunt uw partner (of een andere introducé) eveneens opgeven en meenemen naar de bijeenkomst.  

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.