31ste fit20 studio in Hengelo

Datum: april 8, 2014

De 31ste fit20 studio is een feit: fit20 Hengelo. De studio bevindt zich op het kantorenpark Westermaat op een steenworp afstand van de A1. fit20 Hengelo is makkelijk bereikbaar met gratis parkeren faciliteit. Eigenaar, personal trainer en fysiotherapeut is Tycho Descamps (foto). Tycho is de trotse eigenaar van de eerste fit20 studio in Twente. Drukbezette professionals, managers en ondernemers, mensen die zich niet thuis voelen in reguliere fitness centra of budgetclubs, 60+ ers die het prettig vinden om met een personal trainer aan hun conditie te werken en verderTygo Descamps opent fit20-studio in Hengelo iedereen die een volle agenda heeft zoals ouders met jonge kinderen, zijn allemaal welkom bij Tycho.

fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen.

Ook franchisenemer worden bij fit20?

Bezoek onze stand op franchise & formulebeurs Onderneem ’t! en maak persoonlijk kennis met franchisegever Walter Vendel. Deze vindt plaats in Hoevelaken op vrijdag 11 en zaterdag 12 april a.s.

Geen zin om in de rij te staan? Print via de link hieronder uw gratis entreekaarten:

https://franchiseformules.nl/media/PDF/entreekaart_beurs_2014_franchiseformulesNL.pdf

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.