30ste fit20 studio in Hoofddorp

Datum: maart 2, 2014

fit20 is weer een mijlpaal gepasseerd met het openen van haar 30ste studio op 3 maart j.l. in het prachtige bedrijven verzamelpand Transpolis, gelegen aan de hoofdader vanaf de A4 richting Hoofddorp. Belangrijk is de mogelijkheid voor de hardwerkende bevolking om sporten overdag te integreren tijdens de werkweek, de fit20 training is simpelweg een deel van je werkweek. Door de training presteer je beter en ben je beter beschermd tegen stress. Fitheid bepaalt je concurrentievoordeel, want zit je beter in je vel dan focus je mentaal ook beter. Dit wordt steeds belangrijker in de competitieve krappe arbeidsmarkt.

David Lenahan en Delano Hill zijn de trotse eigenaren (foto). Zij hebben beiden al een eigen fit20 studio in resp.David Lenahan en Delano Hill zijn de trotse eigenaren van de nieuwe fit20-studio in Hoofddorp Amsterdam Zuidas en Rotterdam centrum.

fit20 heeft nu 4 in-company studio’s bij grote bedrijven en 26 losse studio’s.  

Franchisenemer bij fit20 worden?

Bezoek dan de open avond van fit20 in de studio in Groningen op vrijdag 2 mei a.s. (RSVP).

Fit20 staat ook op de jaarlijkse franchisebeurs ‘Onderneem ’t! in Hoevelaken op vrijdag 11 en zaterdag 12 april. Download /print hier uw gratis entreekaarten.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.