2theloo tekent wereldwijde overeenkomst met Shell

Datum: juli 9, 2014

De internationale toiletwinkelketen 2theloo heeft met multinational Shell een nieuwe overeenkomst gesloten met als doelstelling de reeds gestarte samenwerking wereldwijd uit te rollen. In 2011 werden de eerste 2theloo toiletten als proef bij Shell stations in de Nederland en Hongarije geïmplementeerd. Al snel bleek dit een succesvolle samenwerking welke resulteerde in inmiddels ruim 100 toiletwinkels bij Shell snelwegstations in België, Duitsland, Polen, Slowakije en Tsjechië met op de planning verdere uitbreiding in het komend jaar. 

Klaas Mantel, General Manager Global Convenience Retail, Shell International: “2theloo en Shell zijn in 2012 een eerste overeenkomst aangegaan. We hebben door de jaren heen verscheidene toilet verbeteringsprojecten geïmplementeerd en de innovatieve start-up 2theloo sloot het best aan bij onze visie om onze klanten het beste te bieden. In een korte periode bleek 2theloo in staat bij ruim 100 vestigingen, in 7 verschillende landen, hun concept te implementeren. Mede door de snelle uitbreiding maar bovenal door de zeer positieve feedback van onze klanten over dit verbeteringsproject hebben wij een globale overeenkomst getekend met 2theloo.” 

Almar Holtz, CEO 2theloo, reageert: ‘’Deze wereldwijde overeenkomst versterkt ons strategisch partnership met Shell en bevestigt dat onze proefperiode met vlag en wimpel is geslaagd. Wij zijn dan ook bijzonder trots om dit partnership met een van de grootste spelers in de fuel industrie voort te zetten en zullen ons toewijden aan een succesvolle verdere samenwerking.’’  

2theloo is momenteel marktleider in de Benelux, Frankrijk en Spanje. De onderneming is in 2011 opgericht door Eric Treurniet en Almar Holtz en laat sindsdien een groei zien wat geresulteerd heeft in bijna 200 toilet winkels tot nu toe. 2theloo zal in 2016 uitbreiden tot meer dan 1000 winkels. De toiletwinkels van 2theloo zijn te vinden in drukke winkelstraten, winkelcentra en tank- en treinstations in 13 verschillende landen. 

Bron: Franchise+

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.