26e vestiging Doppio Espresso in Kinkerstraat Amsterdam

Datum: oktober 1, 2015

De succesvolle espressobarketen Doppio Espresso heeft in het bruisende Amsterdam haar 26e vestiging geopend. De espressobar heeft een prachtige ligging aan de Kinkerstraat 173 in het hart van Amsterdam Oud West, dat wordt gekenmerkt door het uitgebreide winkelgebied, gezellige horeca, de levendige Ten Kate Markt en natuurlijk De Hallen. Doppio Espresso past met haar uitgebreide assortiment perfect in het Amsterdamse straatbeeld.

Als je de espressobar binnen loopt, waan je jezelf in Italië. De bijzondere Kees van der Westen Mirage is een echte eyecatcher en het grote sfeerbeeld aan de muur roept een momentje “Italië” bij de gast op. Door de volledig glazen pui heb je altijd zicht op de levendige Ten Kate Markt en de Kinkerstraat. Een moment van rust binnen, terwijl de stad aan je voorbijtrekt. Ook voor een Coffee-to-go, voor als je op de tram staat te wachten, kun je uitstekend bij Doppio terecht.

Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail willen checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over voldoende werkplekken, gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten. Aan de lange leestafel kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl ze de krant of een tijdschrift lezen. Door de diverse zitjes wordt het woonkamergevoel gecreëerd, die perfect zijn om bij te kletsen onder het genot van een espresso, cappuccino of een van de specials. Kortom, bij Doppio kun je binnen stappen om bij te kletsen, te genieten, tot rust te komen of te werken.

Onder de franchisevlag van Doppio Espresso beginnen Eric en Annette een trendy, strak maar sfeervol vormgegeven zaak waar service, kwaliteit en passie voor koffie de belangrijkste speerpunten zijn. Geen saai kopje koffie in eenHet interieur van de 26e Doppio Espresso vestiging in de Kinkerstraat in Amsterdam. Bron: FranchiseFormules.NL stijlloze zaak, maar een zinnenprikkelende ervaring die van gasten fans maakt. Annette, Eric en hun team hebben elke dag als doel mensen blij maken en met een goed gevoel huiswaarts laten gaan. Ze willen graag iets extra’s doen voor de buurtbewoners, een leuke plek creëren waar mensen graag bij elkaar komen en genieten van al het lekkers wat zij te bieden hebben.

Doppio Espresso is in 2007 in Groningen begonnen maar weet via een franchiseformule landelijk steeds meer mensen te bereiken en heeft een behoorlijk netwerk aan winkels op weten te bouwen. Door gedisciplineerd om te gaan met mogelijkheden, samenwerkingen aan te gaan en open te staan voor verbetering is Doppio Espresso de afgelopen jaren gegroeid tot een belangrijke speler op de koffiemarkt. Dit is de afgelopen jaren bekroond met diverse prijzen, waaronder Winnaar AD Koffietest, Publieksprijs Misset Horeca Koffie Top 100 (3x) en Best Coffee Chain Benelux (2013) en Best Coffee Chain Western Europe (2014) Allegra.

Doppio Espresso Amsterdam is 7 dagen per week geopend. Speciaal voor de opening wordt vrijdag 9 oktober een gratis cappuccinodag georganiseerd om de harten van de inwoners van Amsterdam en omgeving te veroveren.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.