25ste fit20 studio in Capelle aan de IJssel

Datum: februari 5, 2014

De 25ste fit20 studio is een feit: fit20 Capelle. De studio bevindt zich aan de Hoofdweg, de slagader van zakelijk Capelle. fit20 Capelle ligt tegenover het nieuwe Capelle Trade Center en op enkele minuten afstand van de A20 afslag Capelle/Alexander. Eigenaresse en personal trainer van de studio is Claudia Costa. Als eerste fit20 studio heeft fit20 Capelle een kidscorner zodat drukke ouders met jonge kinderen ook de voordelen van de fit20 training kunnen ervaren. Dit maakt de groep mensen die fit20 kunnen gaan doen nog groter: drukbezette professionals en ondernemers, mensen die zich niet thuis voelen in reguliere fitness centra of budgetclubs, 60+ ers die het prettig vinden om met een personal trainer aan hun conditie te werken, en iedereen die verder een volle agenda heeft zoals ouders met jonge kinderen!Claudia Costa opent 25e fit20-studio in Capelle

fit in 20 minuten per week

fit20 is dè personal training formule van deze tijd. Klanten worden in 20 minuten per week onder persoonlijke begeleiding op afspraak intensief getraind, zonder te hoeven omkleden, want de ruimte is airco gekoeld waardoor je niet zweet. Door de effectieve, innovatieve trainingsmethode is 20 minuten per week voldoende om binnen 3 maanden tot merkbare resultaten te komen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.