20ste licentie voor Anytime Fitness

Datum: september 11, 2012

Anytime Fitness is een franchisenemer rijker. Ronald Nugteren heeft zijn licentie bij Anytime Fitness ondertekend en zal zijn eigen Anytime Fitness-club beginnen in de regio van Rotterdam. Momenteel is hij al druk bezig met het vinden van een geschikte locatie. De ondertekening van deze licentie was niet alleen een grote stap voor Ronald maar ook een eerste mijlpaal voor Anytime Fitness Benelux aangezien dit de 20ste licentie is.

Bron: Franchiseplus.nl
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/20ste-licentie-voor-Anytime-Fitness.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.