20e vestiging voor De Beren bezorgrestaurants

Datum: juni 12, 2018
De Beren Bezorgrestaurants timmert hard aan de weg. Op donderdag 31 mei 2018 heeft het vriendelijke merk haar 20e vestiging in Leidsche Rijn Centrum geopend. Het is de tweede vestiging voor franchisenemers Baris Arabaci en Kim van der Heijden, eigenaren van een reeds succesvolle vestiging aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen. Het succes van De Beren zorgt ervoor dat de keten hard op zoek is naar nieuwe, enthousiaste franchisenemers.
 
Aan het ondernemen bij de Rotterdamse Berenketen lijken vrijwel geen risico’s verbonden. De formule is populair, waardoor de omzet – met de juiste franchisenemer – zo goed als een garantie is. In 2017 heeft de horecaketen een omzetgroei behaald van 35 procent ten opzicht van 2016. En het doel van De Beren bezorgrestaurants voor 2018, om in totaal 8 nieuwe vestigingen te openen, is reeds in zicht. Zo gaat er een splitsing van het bezorgrestaurant in Dordrecht plaatsvinden en staan er nieuw te openen bezorgrestaurants in Rijswijk, Alkmaar en Almere op de planning.
Baris Arabaci, franchisenemer in Vlaardingen en Leidsche Rijn: ‘Deze vestiging biedt ons de mogelijkheid om mee te groeien met het succes van De Beren. Het voelt goed om bezig te zijn met meer dan alleen het bezorgen van maaltijden. We gaan verder dan dat, we maken berenvrienden door het hele land.’
De opening van de vestiging in Leidsche Rijn is een mooi voorbeeld van de groei die franchisenemers samen met De Beren door kunnen maken. Desondanks is de bezorgtak van De Beren nog altijd hard op zoek naar nieuwe enthousiaste franchisenemers. ‘We zijn constant bezig met de zoektocht naar gepaste locaties om nieuwe vestigingen te openen, maar het begint allemaal bij het vinden van die juiste ondernemer. Wij als organisatie spelen een grote rol bij het opstarten van de eigen onderneming en bieden de franchisenemer doorlopende ondersteuning op onder andere het gebied van inkoop en marketing. In combinatie met de juiste franchisenemers kunnen we ons inzetten om heel Nederland berenvriend te maken,’ aldus Harrit Boonstra, marketing manager van De Beren bezorgrestaurants.
In de regio Utrecht zal het aantal berenvrienden binnenkort flink gaan stijgen, want naast de opening van het bezorgrestaurant in Leidsche Rijn, staat er in juni 2018 ook een nieuw te openen De Beren restaurant in centrum Utrecht op de agenda. De Utrechters zullen dus zowel uit, als thuis van de populaire berengerechten kunnen genieten.

Over De Beren
Het typisch Rotterdamse horecaconcept De Beren staat bekend om haar kwalitatieve royale gerechten voor een vriendelijke prijs. De Beren startte in 1984 met de opening van een eetcafé op de Noordsingel in Rotterdam. Inmiddels is het concept uitgegroeid tot een succesvolle horecaformule met 35 restaurants en 20 bezorgrestaurants door heel Nederland.
 

')}

DELEN

Franchiseformule: De Beren bezorgrestaurants

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.