125ste vestiging voor Domino’s Pizza in Nederland

Datum: november 27, 2012

Op 30 november wordt officieel de 125e vestiging geopend in Scheveningen. De winkel zal feestelijk worden geopend om 15.00 uur aan de Zeesluisweg 6 met live muziek, verschillende activiteiten en natuurlijk pizza. ‘Iedereen is van harte welkom om met ons dit te komen vieren’, aldus franchisenemer Robert Spaans.

Wij zijn er erg trots op dat onze winkel de 125ste vestiging is in Nederland’. Naast dat dit de 125ste Domino’s Pizza vestiging is, wordt dit ook de dertiende Domino’ s Pizza winkel die de franchisenemer gaat uitbaten. ‘Sinds 16 jaar ben ik franchisenemer bij Domino’s Pizza, maar het is nog steeds spannend om een nieuwe winkel te openen’, zegt Robert.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_27_november_2012.htm#dominos125

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.