12 inspirerende e-mail marketingvoorbeelden

Datum: april 17, 2014

Deze bundel van praktijkvoorbeelden is gemaakt voor iedereen die met communicatie te maken heeft. En in het bijzonder voor communicatieprofessionals die aan e-mail marketing doen. Voor veel bedrijven en formules betekent e-mail marketing het verzenden van een e-mail nieuwsbrief. Een prima vorm van e-mail marketing, maar er is veel meer mogelijk.


Van e-mailadressen verzamelen tot CRM-integratie

Aan de hand van 12 inspirerende klantcases leiden we je langs andere toepassingen van e-mail marketing. De volgende 12 elementen van e-mail marketing worden in de bundel behandeld:

 1. E-mailadressen verzamelen;
 2. E-mail design;
 3. Inspelen op e-mail statistieken;
 4. Leadgeneratie;
 5. Welkomstcampagne;
 6. Profielverrijking;
 7. Projectevaluatie;
 8. Cross sell n.a.v. enquete;
 9. Dynamische content;
 10. Multivariate testing;
 11. E-mail campagnes optimaliseren;
 12. CRM-integratie.


Online communicatie is onmisbaar

Misschien sluiten ze aan op je organisatie, misschien ook niet. Hopelijk biedt het je in ieder geval de inspiratie om een bepaalde case ook voor jouw organisatie in te zetten. Of beter nog, een geheel nieuwe case te bedenken. Heb je na het lezen van de cases de behoefte om eens te praten over je specifieke situatie? Dat kan. Dagelijks adviseren we over de inzet van online communicatie. Of je doelgroep nu bestaat uit consumenten, leerlingen, personeel, franchisenemers, directeuren of burgers; er is altijd een manier om de communicatie en processen daaromheen te ondersteunen met online communicatie.

Download hier de gratis casebundel

 

Over Blinker

Blinker is een e-mail marketingbureau en helpt al 10 jaar organisaties in Nederland om e-mail marketing succesvol in te zetten. We leveren e-mail marketingsoftware, kennis en alle diensten die nodig zijn om rendement te halen uit dit mooie marketingkanaal. Onze missie is “Brengt klanten dichtbij”. Dat is wat we voor én met jou willen bereiken: zorgen dat prospects klanten worden en die klanten voor langere tijd aan jouw organisatie binden. Alles wat we doen, is daarop gericht. Kijk voor meer informatie op onze website of bel 079 – 363 70 60.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.