10e Kaldi Mobiel rijdt in de regio Nijmegen

Datum: januari 1, 2013

Per 1 januari is de tiende Kaldi Mobiel van start gegaan in Nijmegen. Kaldi Mobiel is een concept van Kaldi koffie & thee. Een mobiele koffiebar die overal in de regio kan opduiken. Daarbij kunnen passanten Kaldi koffie proeven, het verhaal achter de koffie horen en de barista aan het werk zien.

Aryea Yesdany gaat in  de regio Nijmegen als franchisenemer aan de slag. Yesdany ziet veel mogelijkheden in de regio en hij is blij dat hij klanten mag gaan voorzien van een goede kop koffie en of thee.

De Mobiel zal op veel verschillende plekken te ontdekken zijn, ingehuurd danwel op eigen initiatief daar staande. In de binnenstad, concerten, evenementen en lokale activiteiten. Bedoeling van het concept is om koffie naar de mensen te brengen en ze hoogstaande koffie te laten beleven. Dat dit voor veel enthousiasme zorgt blijkt wel uit de vele aanvragen voor het inhuren van een Kaldi Mobiel. De leukste opdracht tot nu toe was toch wel het Concours d’elegance 2012. Een geweldig oldtimer event wat om de twee jaar bij Paleis het Loo plaats vindt. Alle Kaldi Mobiels kwamen in actie om de bezoekers van koffie en thee te voorzien en de reacties waren erg positief.

Meest voorkomende respons is dat het leuk is om de barista achter de mobiele koffiebar aan het werk te zien. Deze bar biedt ruimte voor een Mirage, de toonaangevende koffiemachine voor liefhebbers, waarmee de heerlijkste cappuccino’s, espresso’s, latte macchiato’s en ristretto’s kunnen worden gemaakt. Nietsvermoedend op straat het perfecte kopje koffie tegen het lijf lopen, het kan u tegenwoordig zo maar overkomen.

Bron: Kaldi koffie & thee

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.