100e Kwalitaria opent haar deuren

Datum: mei 14, 2012

Kwalitaria bereikt een mijlpaal, op 23 mei wordt de 100e vestiging van de cafetariaformule geopend. De formule viert de opening van de 100e vestiging met een 100 uur durende non-stop feestweek. De franchisenemers van deze Kwalitaria XL-vestiging zijn het ondernemersechtpaar Jos en Nathalie van Alphen. Ze doneren gedurende de feestweek de omzet van elk 10e uur aan Make-A-Wish Nederland. Op 23 mei wordt de nieuwe Kwalitaria XL officieel door de wethouder van Best geopend. Van 23 mei tot 27 mei zijn er dagelijks activiteiten, proeverijen en rondleidingen. In de nieuwe Kwalitaria XL is een fritesfabriek en een kinderbioscoop aanwezig.

Bron: Franchiseplus
Link: http://franchiseplus.nl/nieuws/100e-Kwalitaria-opent-haar-deuren.html

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.