1000e lid voor LinkedIn-groep FranchiseForum.NL

Datum: maart 19, 2012

Vandaag heeft zich het 1000e lid aangemeld voor de LinkedIn-groep ‘FranchiseForum.NL’. De groep, gelieerd aan de community FranchiseFormules.NL, is een discussieplatform en online ontmoetingsplaats voor professionals die direct en indirect bij franchise betrokken zijn. Ook zijn veel (startende) ondernemers actief die franchise als toekomstige samenwerkingsvorm overwegen of ambiëren.

 

Nog geen lid? Klik hier om u aan te melden. Bekijk ook interessante statistische gegevens.

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWSGratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.