10 procent korting op kerstkaarten bij Kaartje2go

Datum: november 30, 2016

De mooiste kerstkaarten maak je zó, bij Kaartje2go. Nu met 10% korting voor alle bezoekers van FranchiseFormules.NL!

Speciaal voor alle bezoekers van FranchiseFormules.NL hebben we een leuke kortingsactie gerealiseerd in samenwerking met Kaartje2go. U krijgt tot en met 8 december 10% korting als u uw kerstkaarten bestelt en deze actiecode gebruikt: FRANCH2016 

Kaartje2go heeft een enorm aanbod, ook in zakelijke kerstkaarten. Kies een originele kerstkaart uit de collectie, plaats uw foto of logo erop, en klaar. U kunt de kaarten als pakket bestellen, of direct laten bezorgen. Het is mogelijk om een excel adressenbestand te gebruiken, even uploaden en alle kaarten worden automatisch geadresseerd. Leuk, snel en gemakkelijk.

Kaartje2go staat al 10 jaar bekend om haar gebruiksvriendelijkheid, goede kwaliteit en perfecte service. De website is meerdere malen als beste getest. Wilt u de kwaliteit van Kaartje2go zelf uitproberen, dan kunt u als nieuwe klant altijd uw eerste kaart gratis bestellen. 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.