RuG

Dr. Evelien Croonen is als universitair docent verbonden aan de Faculteit Economie & Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG). Ze is programmacoördinator van de Master opleiding Small Business & Entrepreneurship en geeft vakken op het gebied van MKB, ondernemerschap, strategie en franchising. Evelien is in 2006 gepromoveerd op een onderzoek naar veranderprocessen binnen franchise formules en heeft sinds die tijd haar onderzoek naar strategie en management van franchise formules steeds verder uitgebreid. Hierbij heeft zij samengewerkt met formules uit verschillende branches, zoals supermarkten, warenhuizen, drogisten, fastfood, dienstverlening en recreatie. 

Evelien zoekt duidelijk naar verbinding tussen de wetenschappelijke theorie en de praktijk. Dit doet zij o.a. door het geven van een Master keuzevak over Franchising aan de RuG, waarbij ze samenwerkt met verschillende gastdocenten uit de praktijk en door het geven van colleges aan de Master of Marketing, Franchising, Retail and Service Chains aan de Universiteit van Rennes 1.

In 2016 was Evelien vanuit de RuG de voorzitter en organisator van het congres van de International Society of Franchising (ISoF).

Voor een volledig overzicht van de activiteiten van Evelien Croonen, zie: 

http://www.rug.nl/staff/e.p.m.croonen/


Onze partners

Wat alle partnerships gemeen hebben is dat de FranchiseFormules Adviestak zich samen met haar partners inzet om kennis en ervaring te delen.Partner
Organisatiepartner - De Nationale Franchise Beurs
Partner

MEDEM Publishing

Organisatie partners

+31 (0)84 430 76 59
n.v.t.
info@medem.nl
Linkedin