Bevestiging van uw informatie aanvraag

Beste ,

Hartelijk dank voor uw informatie-aanvraag.

Uw aanvraag is door ons serviceteam in behandeling genomen en/of doorgestuurd. Hoe een formule reageert verschilt. Het kan zijn dat u informatie van de formule ontvangt per post of per e-mail. Ook kan het zijn dat men vanuit de formule telefonisch contact met u zoekt.

Sommige franchiseformules hebben ons verzocht eerst telefonisch contact op te nemen met kandidaat-franchisenemers voordat wij de aanvraag aan hen mogen doorzetten. Het is daarom mogelijk dat wij binnen enkele dagen contact met u opnemen voor het stellen van een paar korte vragen. Vervolgens zetten wij uw aanvraag dan door naar de franchisegever.

Heeft u na een week nog helemaal geen reactie van ons serviceteam of van de betreffende franchiseformule(s) ontvangen aarzelt u dan vooral niet om zelf contact met ons op te nemen.

Hopende u hiermee van dienst te (kunnen) zijn.

Met vriendelijke groet,

Serviceteam FranchiseFormules.NL

T: +31 (0)84 430 00 66
E: info@franchiseformules.nl

P.s. Volg onze social media kanalen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van franchise. Op Facebook, Twitter en LinkedIn brengen wij dagelijks nieuws en updates over franchise. Ook kunt u zich via de homepage inschrijven voor het ontvangen van onze wekelijkse nieuwsbrief.