Franchiseformule: Livera

Mode - Lingerie

Informatie aanvragen

Over Livera franchise

Livera, de bodyfashion speciaalzaak van Nederland, streeft naar de nummer één positie in het middensegment van de bodyfashionmarkt. Live life, love Livera. Dat is het motto van dé lingeriespeciaalzaak van Nederland. Met ruim 100 winkels en een online shop, is Livera al 40 jaar een begrip in bodyfashion in Nederland. Livera franchise heeft een naamsbekendheid van 97% én wordt hoog gewaardeerd door vrouwen van alle leeftijden.

livera23Naamsbekendheid

De naamsbekendheid van Livera, in combinatie met de uniforme uitstraling van het winkelconcept en de gemeenschappelijke in- en verkoop van een groot aantal A-merken, staan voor herkenning in de markt. Daarnaast beschikt Livera franchise over een sterk private label met aantrekkelijke marges.

Marketing

De marketing wordt verzorgd door de formule zelf. Livera franchise biedt haar franchisenemers een compleet crossmediaal marketing-communicatie pakket.

Onze ondernemer!

Beschikt u naast passie voor bodyfashion ook over vakmanschap, gevoel voor service, flexibiliteit, doorzettingsvermogen én heeft u voldoende startkapitaal? Zit ondernemen in uw bloed en hebt uw talent en motivatie om een vakkundig verkoopteam aan te sturen? Dan bent u de ondernemer die wij zoeken voor de succesformule Livera!

U kunt een nieuwe winkel starten of een bestaande winkel overnemen. Laat u verrassen door de goede toekomstperspectieven bij Livera en maak kennis met ons.

Een perfecte mix van private label en bekende merken

Livera biedt een  wisselende collectie in lingerie-, nachtmode en badmode. Het grootste deel van de collectie in de winkels bestaat uit private label. Hiermee is een breed aanbod van kwaliteitsproducten in het lagere en middensegment met een aantrekkelijke marge gegarandeerd. Deze collectie wordt aangevuld met een groot aanbod van bekende merken zoals Chantelle, Passionata, Triumph en Esprit. De marges op onze merken zijn interessant door de hechte samenwerking.

Laat u verleiden door Livera

Heeft u een passie voor fashion en droomt u ervan om een eigen speciaalzaak te starten? Kies dan voor een succesvolle winkelformule en een goed rendement. Livera, de Bodyfashion winkel van Nederland, wil haar formule verder uitbreiden en is op zoek naar franchisenemers.

De perfecte locatie bij u in de buurtVestiging Den Bosch

Binnen Nederland zijn wij op zoek naar gedreven ondernemers met een flinke dosis durf, enthousiasme en inzet. Iedere winkel van Livera heeft een exclusief verzorgingsgebied. Om er zeker van te zijn dat we de juiste panden vinden, werkt Livera samen met een gerenommeerde vastgoedadviseur die goede contacten onderhoudt met landelijk en regionaal opererende makelaars en projectontwikkelaars.

Wordt u de nieuwe Livera franchise-ondernemer?

Met Livera combineert u het ondernemerschap met de voordelen van een succesvolle winkelformule. Kiest u voor Livera, dan maakt u gebruik van onze kennis en professionaliteit. Daarbij nemen wij u veel werk uit handen. Zo haalt u steeds het beste uit uw klanten en uit uzelf.

 

NEW-Logo-Livera-FC150x69

Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule
Actief sinds: 1970
Contractduur: Op aanvraag   ›
Vereiste ervaring: Op aanvraag   ›
Type samenwerking: Hard franchise
Aantal medewerkers: 2 fte FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding:

Worden verzorgd door La Differenza. Onder andere een management training en een training Gastvrijheidsbeleving welke plaatsvindt "on the job".

Entreegeld: € 10.000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde totale investering: Op aanvraag   ›
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Benodigd eigen vermogen: € 35.000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde omzet per vestiging: In nader overleg vrij te geven
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Fee Omschrijving
Franchise fee Procent

3,5%

Lid NFV: Erkend lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 0
Franchise vestigingen: +100
Totaal vestigingen: 100
Type vastgoed: Winkel
Type locatie:      
Oppervlakte BVO: Vanaf 150 m²  

Interesse in Livera? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Mode
  • Lingerie

Gratis informatie aanvragenInteresse in Livera? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule