Franchiseformule: DA drogist & parfumerie

Non-Food - Drogisterij, parfumerie en apotheken

Informatie aanvragen

header-da

Franchisen bij DA

De DA-formule is dé franchiseformule voor de zelfstandige drogisterij-ondernemer en met meer dan 200 vestigingen in Nederland zijn zij goed vertegenwoordigd. Om optimaal in te spelen op de lokale markt, bestaan er binnen DA verschillende winkeltypes. Lokaal ondernemerschap wordt sterk gestimuleerd. In combinatie met een inspirerend assortiment, passend advies en goede service, maakt DA het verschil.

Als specialist op gebied van gezondheid en schoonheid, richt DA zich op het geven van passend advies en goede service aan de klant. In 2014 is het concept Fris, Gezond en Mooi geïntroduceerd. Een principe waarbij de winkel wordt verdeeld in drie werelden met bijbehorende assortimenten.  De wereld van Fris staat voor het vertrouwde drogisterij-assortiment rondom persoonlijke verzorging. Binnen de wereld van Gezond vind je productgroepen om gezond en vitaal te blijven, zoals zelfzorg, voedingsmiddelen en voedingssupplementen. Mooi staat voor luxe cosmetica, verzorging en parfumerie.

 

Binnen DA is er ruimte voor lokaal ondernemerschap. DA- winkels worden ingericht met een indeling in drie werelden: Fris, Gezond en Mooi. Elke wereld vertegenwoordigt een eigen assortiment. De werelden en bijbehorende assortimenten worden afgestemd op de lokale doelgroep en concurrentie. Daarnaast kan het DA-assortiment worden aangevuld met lokaal assortiment, zoals bijouterie, brillen en cadeauartikelen.

 

Als DA-ondernemer wordt u ondersteund door één van de operationele winkelbegeleiders. Zij adviseren en begeleiden de ondernemer en het team over een goede bedrijfsvoering. Er wordt onder andere gelet op omzetontwikkeling, voorraadbeheer en schappenplannen. Daarnaast geeft de operationeel winkelbegeleider ook regelmatig trainingen op de werkvloer.
DA verzorgt diverse marketingactiviteiten. Zoals elke week een nieuwe actiefolder en een aantal keer per jaar een special. Folders en magazines worden op de winkelvloer altijd ondersteund met een uitgebreid point of sale pakket. Ook op het web; www.da.nl en via sociale media is DA te vinden.
Aangesloten bij De Nationale Franchisegids - logo voor op website formule
Actief sinds: 1942
Contractduur: Op aanvraag   ›
Vereiste ervaring: Op aanvraag   ›
Type samenwerking: Franchise
Aantal medewerkers: 250 fte FTE (gemiddeld)
Inkoop: Centraal  
Training en opleiding: Op aanvraag   ›
Entreegeld: Nihil
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde totale investering: Afhankelijk van de situatie en het type winkel
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Benodigd eigen vermogen: Eigen inbreng is 25% van de investering.
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Gemiddelde omzet per vestiging: Vanaf € 600.000
Omschrijving: Op aanvraag   ›
Fee Omschrijving
Franchise fee Euro

Op aanvraag

Lid NFV: Geen lid
Lid BFF: Onbekend
Franchise keurmerk: Onbekend
Verzorgingsgebied: Aantal inwoners  
Eigen vestigingen: 0
Franchise vestigingen: 210
Totaal vestigingen: 210
Type vastgoed: Winkel
Type locatie:      
Oppervlakte BVO: 150 - 350 m²  

Interesse in DA drogist & parfumerie? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!

Informatie aanvragen
  • Franchise
  • Non-Food
  • Drogisterij, parfumerie en apotheken

Gratis informatie aanvragenInteresse in DA drogist & parfumerie? Vraag direct online informatie aan bij deze franchiseformule!


Informatie aanvragen

Deel deze franchiseformule