Zwolle krijgt tweede Dominos Pizza

Datum: december 18, 2012

Domino’s Pizza heeft onlangs een tweede vestiging geopend in Zwolle. De nieuwe vestiging is te vinden aan het Bachplein 8. De manager Duco staat de popelen om met zijn team aan de slag te gaan. Duco is al langer werkzaam bij Domino’s Pizza. “Het is elke keer weer heel erg leuk om met een nieuw team klanten te voorzien van onze pizza’s” zegt Duco.

Domino’s Pizza is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft wereldwijd ruim 9300 vestigingen in meer dan 62 landen. Domino’s Pizza mag zich met trots marktleider noemen. Want ze hebben het grootste delivery systeem in Nederland en bezorgen daarmee meer dan 5 miljoen pizza’s per jaar. Daarnaast hebben ze meer dan 130 winkels in de Benelux.

Bron: Denationalefranchisegids.nl
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_18_december_2012.htm#dominosfranchise

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.