Zeepformule Sabon onderuit

Datum: juli 1, 2012

Volgens schuldeiser Brand Funding moet zeepformule Sabon zich op 3 juli a.s. bij de rechtbank melden in Amsterdam om zich failliet te laten verklaren. Het rommelde al geruime tijd bij de formule. Zo hebben de vennootschappen van investeerders Paul Veltman en Wim Noorlander in december 2011 executoriaal beslag uitgeoefend op het landgoed van Sabon ondernemer Bob Ultee, in Ulvenhout.

“In de afgelopen weken zijn er koortsachtige overlegrondes geweest tussen verschillende stakeholders waaronder de huisbank van Sabon B.V. Dit heeft helaas niet tot een bevredigend resultaat geleid”, aldus Brand Funding. De financiële positie van het bedrijf is als gevolg van het ontbreken een kapitaalsinjectie voortgaand verder verslechtert. “De consequentie hiervan is o.a. dat de salarisbetalingen en de betaling van de huren vertraging hebben opgelopen.”

Bron: Denationalefranchisegids
Link: http://www.denationalefranchisegids.nl/firstfranchise/Dinsdag_26_juni_2012.htm#sabon_failliet 

')}

DELEN

ACTUEEL NIEUWS

Gratis E-book

Alles wat u moet weten over franchise

In het eBook 'Wat is franchise?' wordt het begrip 'franchise' afgebakend: Wat is franchise, welke franchisevormen zijn er, wat zijn de voor- en nadelen van franchising, hoe zien recente marktontwikkelingen eruit en welke vooroordelen leven er ten aanzien van dit vaak zo succesvolle businessmodel.

E-book downloaden

Franchise nieuwsbrief

Wekelijks actueel nieuws uit de franchisebranche!

Nu aanmelden

De nieuwsbrief E-Zine wordt, naar keuze, dagelijks of wekelijks aan u toegezonden en bevat franchise opportunities, aangeboden vastgoed, vacatures, het meest actuele franchisenieuws, interviews, een agenda met franchise-gerelateerde beurzen en congressen, columns geschreven door franchisespecialisten en allerlei tips & adviezen.